free bootstrap template

SCOUTS EN GIDSEN BERINGEN CENTRUM

You only live once!

OVER SCOUTS BERINGEN-CENTRUM

Scouts en gidsen Beringen-centrum organiseert elke zondag leuke activiteiten en spelletjes voor iedereen die 6 jaar is geworden vóór 1 januari 2019 (of als je in het 1e leerjaar zit).

Meestal gaat dit door op zondag van 14u tot 17u. Voor exacte activiteiten: check het "Schurend Scoutje", ons trimestrieel blad met alle info voor dat trimester (zie hieronder).

Meer informatie over (onze) scouts vind je hier en je kan ons altijd contacteren met je vragen! :-)

BELANGRIJKE DATA

Zaterdag 12 januari, 19u00 - 2u00: Kerstboomverbranding
Zaterdag 9 maart, 20u00 - 4u00: Mystery Party
Zaterdag 29 april: Kampvoorstelling & BBQ OC

Kamp:
Zondag 7 juli: Vertrek leden
Zondag 14 juli: Bezoekdag & jongste leden naar huis
Woensdag 17 juli: Oudste leden naar huis

Reeds gepasseerde evenementen:
Zondag 16 september, 14u00 - 17u00: Startdag
Vrijdag 19 oktober: Dag van de Jeugdbeweging
Zaterdag 27 oktober: Kaas- en wijnavond Jins
Zaterdag 17 november: Spaghettidag

EERSTVOLGENDE EVENEMENT

VERHUUR

Ben je op zoek naar een gezellige tent, tafels, banken,... om voor je familie, je vrienden en/of je buren een feestje, Kerst of nieuwjaar drink te organiseren? Of heeft jullie vereniging, club,... materiaal nodig voor een weekend/kamp?

Dan moet je niet langer zoeken want de Scouts & Gidsen van Beringen verhuren hun materiaal.

Interesse of op zoek naar meer informatie?

Ga naar onze verhuur-pagina!

Minder is meer - Jaarthema

MINDER IS MEER

Wij geloven dat het anders kan. Met minder voedsel weggooien, minder energieverspilling en minder afval. En vooral, met veel meer bewustzijn, meer liefde en meer respect voor de natuur.

Ravotten in de modder, met takken spelen in het bos, op kamp gaan in eindeloze groene vlaktes. Scouts en gidsen houden van de natuur: van buiten zijn worden we warm vanbinnen. Wij genieten van het buitenleven en willen dat nog lang blijven doen. En daarom willen we dit jaar samen iets veranderen.

We zijn creatief en bewust genoeg om vandaag nog van start te gaan. Van een tak maken we kampaandenkens, van een houten paneel en véél kroonkurken het uithangbord van de eetdag, met die gekke groenten maken we heerlijke soep. En als we die samen uit één pot opeten hebben we toch minder water nodig om af te wassen? Alle beetjes helpen, samen staan we sterk. We zijn met 82.000 scouts en gidsen om voor de natuur een verschil te maken. Samen kunnen wij dit jaar 2,5 miljoen kg voeding en maar liefst 33 miljoen kilo afval minder verspillen. Wat een begin!

Meer info over het jaarthema? Hierzo!

FOTO'S

Foto's van alle leuke activiteiten vind je op onze facebookpagina. Elke groep heeft elk scoutsjaar een eigen album.

Onze foto's vind je op onze Facebookpagina

LOCATIE

Logo Scouts en Gidsen Beringen-centrum

ADRES